Четвер, 25 Квітня, 2024
Бiльше

    Головнокомандувач ВПС Греції відвідав Єрусалимський патріархат

    У неділю вранці, 3 квітня 2022 року, начальник ВПС Греції маршал авіації Фемістокліс Буроліас відвідав Єрусалимський патріархат у супроводі своєї дружини Галатеї Перакі та його соратників, полковника Джорджа Петру, лейтенанта Т. Майорса Теодороса. Папагіаніс, майор авіації Спіридон Літаріс, льотчик-офіцер Єфросині Лярокап і льотчик Іоаніс Карвуніс. Про це пише Orthodox Times

    Буролія прийняли патріарх Єрусалимський Феофіл і отці Агіотафіти.

    На цій зустрічі Єрусалимський патріарх поінформував маршала авіації про недавню ескалацію окупації готелю «Маленька Петра» та протест Патріархату після інших церков за повернення цього майна його власнику.

    Братство Агіотафітів відповідає за вирішення цієї дуже серйозної проблеми і бореться за збереження Єрусалиму та підтвердження його християнської ідентичності.

    Делегація під керівництвом Буролія подякувала патріарху Феофілу за прийом та інформацію та вирушила поклонитися Гробу Господньому та Гефсиманії.

    Єрусалимський патріарх побажав еллінським ВПС божественної сили для захисту Батьківщини і передав їм своє благословення, Святий Хрест і ікону Єрусалимської Богородиці, а також благословення Єрусалиму для своїх сподвижників.

    Буроліас запропонував патріарху сувенірну емблему Військово-повітряних сил Греції.

    Найсвіжіше

    Популярне