Субота, 20 Квітня, 2024
Бiльше

    Росії потрібна тотальна брехня: рашисти взялись воювати із Вікіпедію

    Росія ще раз довела, що тотальна брехня – це її державна ідеологія. Центр протидії дезінформації при РНБО України повідомляє: росіяни дискредитують Вікіпедію, щоб переконати населення у фейковості будь-якої інформації про війну в Україні.

    Ворожий «Роскомнадзор» з перших днів російсько-української війни намагається воювати з Вікіпедією проти статті «Вторжение России на Украину (2022)».

    Росіяни погрожують Вікіпедії адміністративним штрафом до 4 млн рублів «за не видалення недостовірних (на думку рф, – ред.) суспільно значущих матеріалів, а також іншої забороненої інформації», «спрямованої на дезінформацію російських користувачів».

    Як відомо, контент Вікіпедії створюється спільнотою авторів, та підтверджується відповідними посиланнями на авторитетні першоджерела. Зокрема, це загальновідома безсумнівна інформація від ООН, міжнародних організацій та інших офіційних даних.

    Натиск на залишки достовірних джерел інформації – агонія російських пропагандистів через крихкість «інформаційної бульбашки», в якій живе населення росії.

    У росії, щоб побороти правду – надають правді ознаки фейку і дискредитують її.

    Нагадаємо, раніше роскомнадзор заборонив російським ЗМІ публікувати інтерв’ю з Володимиром Зеленським. Також роскомнадзор вимагав видалити дані про загиблих та полонених росіян.

    Найсвіжіше

    Популярне