П’ятниця, 26 Квітня, 2024
Бiльше

    Митрополит Епіфаній відвідав Київський міський медичний центр «Академія здоров’я людини»

    Блаженнійший Митрополит Київський і всієї України Епіфаній  26 березня 2022 року відвідав комунальне некомерційне підприємство «Київський міський медичний центр «Академія здоров’я людини» виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації).

    Про це пише пресслужба ПЦУ. 

    Предстоятеля помісної Української Православної Церкви супроводжували насельник Свято-Михайлівського Золотоверхого монастиря архімандрит Антоній (Фірлей), настоятель храму Малої (Теплої) Софії протоієрей Петро Ландвитович та запрошене духовенство.

    На території медичного центру Його Блаженство очолив молебень за Україну, її захисників та народ. Разом з Митрополитом Епіфанієм молилися директор КНП «Академія здоров’я людини» Ігор Чермак, співробітники установи, представники місцевої влади, військової адміністрації та Національної поліції.

    Звертаючись після відправи до присутніх Блаженнійший владика зазначив, що російським нападникам не вдасться нас перемогти. Адже вони воюють не лише зі Збройними Силами України, а з усім нашим народом.

    «Народ  України – нездоланний, з допомогою Божою ми поборемо усі злочинні та підступні наміри агресора. Бо ми стоїмо на захисті правди, а наші воїни захищають жінок, дітей, літніх людей, захищають наше право на життя й існування у своїй державі», – зокрема сказав Його Блаженство.

    Згодом Предстоятель окропив освяченою водою оновлений корпус медичного центру та провідав жінок, які перебувають у пологому відділенні.

    Окрім того, для потреб цього відділення було передано засоби гігієни та дитяче харчування.

    Найсвіжіше

    Популярне