Четвер, 18 Квітня, 2024
Бiльше

    Прессекретар путіна дмітрій пєсков відмовився відповідати на запитання журналістів про 10 тисяч загиблих російських солдат

    Злочинний путінський режим продовжує приховувати правду про втрати російських окупаційних військ у війні, що абсолютно невиправдано і безпідставно була розв’язана кремлем проти України.

    Зокрема прессекретар владіміра путіна дмітрій пєсков, під час зустрічі з журналістами, відмовився відповідати на запитання про 10 тисяч загиблих вояків рф.

    Про це інформує російський опозиційний медіа-ресурс «Медуза», який путінським режимом названо «іноагентом», на власному телеграм-каналі.

    Кореспондент CNN задав пєскову питання: «Комсомольская правда» оприлюднила статтю, і в ній згадувалась цифра загиблих, які сильно відрізняються від останніх цифр, які ми бачили від міністерства оборони рф. Там було сказано, що було порядка десяти тисяч загиблих серед російських військових. Чи можете ви якось прокоментувати ці цифри?».

    На що пєсков відповів: «Ні, ніяк не можу. Тут потрібно запитувати у «Комсомольской правди».

    Майже одразу слово перехопив представник згаданого видання Алєксандр Гамов, який поспішив запевнити, що сайт «Комсомольской правди» був зламаний і «протягом декількох хвилин була неправдива фейкова інформація», – заявив він.

    Найсвіжіше

    Популярне