Четвер, 25 Квітня, 2024
Бiльше

    Архієпископ Грузинської Церкви Спірідон продовжує вести активну проросійську пропаганду

    Єрарх Грузинської Православної Церкви архієпископ Схалтський Спірідон (Абуладзе) продовжує вести активну проросійську пропаганду. Спіридон закликав молитися за примирення сторін та заявив, що українці і росіяни нібито один народ.

    «Україна, Росія та Білорусь об’єднаються у Велику Росію. І буде один цар. Моліться, щоб вони помирилися і запанував мир. Щодо грузинів, то ми не повинні втручатися у це питання. Ми не повинні приймати чиюсь сторону, це моя особиста думка. Тому що вони брати і тепер сперечаються один з одним. Ми повинні молитися Господу, щоб був мир і ці два народи, які є одним народом, одним етносом, примирилися і були разом. Йде кровопролитна війна братів, що робити – не заважати, треба молитися», – заявив єрарх ГПЦ, передає formulanews.ge.

    Також раніше він повторював тези Московського патріарха Кіріла (Гундяєва), зокрема запевняв, що в Україні після майдану є суцільний гей-парад.

    Президента України Володимира Зеленського він буквально назвав гей-активістом.

    Нагадаємо, Грузинська Православна Церква зібрала 15 тонн гуманітарної допомоги для України. Також єпископ Грузинської ПЦ Саба заявив, що скоро настане день, коли Грузинська Церква визнає автокефалію ПЦУ.

    Найсвіжіше

    Популярне