Субота, 4 Травня, 2024
Бiльше

    Вночі завдали ударів по Луцьку, Івано-Франківську, Дніпру та Чернігову, Київщині

    В ніч на 11 березня російська армія вдарила ракетами по західній Україні. Вибухи пролунали також в Луцьку та Івано-Франківську, Київщині.

    За минулу добу підрозділами ДСНС здійснено 577 виїздів, у тому числі 300 виїздів на ліквідацію наслідків обстрілів російськими військами населених пунктів та об’єктів цивільної інфраструктури, врятовано 57 осіб. Піротехніки ДСНС залучались 139 разів, знешкоджено 210 вибухонебезпечних предметів.

    Про це повідомляє ДСНС.

    У Луцьку ракетний удар завдали по місцевому аеродрому. Там ліквідують пожежу. У місті перестали працювати дві котельні.

    Також повідомляється, що удар міг бути завданий по заводу “Мотор”. Це єдине підприємство України, яке здатне здійснювати ремонт авіадвигунів РД-33. Він входить до переліку підприємств, що мають стратегічне значення для економіки та безпеки України.

    В Івано-Франківську вразили аеропорт. При цьому у місті не спрацювали сирени. Мер міста Руслан Марцінків заявив, що розбереться, чому це відбулось.

    Інформація про жертви від ракетних ударів у цих містах уточнюється.

    У Дніпрі внаслідок ракетного обстрілу загинула одна людина. Повідомляє ДСНС. Горіла взуттєва Фабрика. О 9:30 пожежу було ліквідовано.

    Вдарили близько 06:10 у Новокодатському районі міста. Було три авіаудари.

    Одна ракета влучила поблизу дитячого садка і багатоквартирного житлового будинку, а також двоповерхову взуттєву фабрику. Там пожежа.

    11 березня внаслідок авіаудару було пошкоджено багатоквартирні житлові будинки, частково знищено та пошкоджено інфраструктуру смт Баришівка на Київщині.

    Найсвіжіше

    Популярне