П’ятниця, 29 Березня, 2024
Бiльше

    “Відступати не можна, або свої ж застрелять”: полонені окупанти розповіли про загороджувальні загони в армії РФ

    Судячи з перехоплених розмов і відеозвернень полонених, російські окупанти почали розуміти, що командування їх абсолютно не цінує. Солдати РФ виступають в ролі справжнього гарматного м’яса для професіоналів із ЗСУ. Це окремо підтвердили полонені бійці, які здалися нашим солдатам. За їхніми словами, командування Росії змушувало підлеглих йти в атаку. У разі відмови солдатів просто пристрелили б свої ж “союзники”, повідомляє УНІАН.

    На відео нижче полонений окупант каже: «За наказом ми повинні були поїхати на невідомий полігон в Джанкой — на навчання. У підсумку, нас завезли в країну Україну. Нас завезли і нам сказали: відступати не можна, або свої ж застрелять».

    Слова полоненого солдата підтверджують, що в армії російської федерації діє тактика загороджувальних загонів. Вони повинні зупиняти бійців, які будуть відступати, і під загрозою смерті повертати на поле битви.

    Нагадаємо, підполковник ЗС РФ переодягнувся в цивільний одяг та втік після зіткнення з полком «Азов». Також ЗСУ знищили ворожу базу під Харковом, з якої обстрілювали район міста. Противник відступив до Росії.

    Найсвіжіше

    Популярне