Субота, 20 Квітня, 2024
Бiльше

    Зеленський: ми не пробачимо розстріляних житлових будинків і ракети, які вдарили по наших дітях

    Президент України Володимир Зеленський звернув увагу, що російські окупанти стріляють по мирному населенню, дітям, житлових будинках.

    «Сьогодні – Прощена неділя. День, коли ми завжди просили пробачення. Одне в одного. У всіх людей. І в Бога. Але сьогодні, здається, багато хто взагалі не згадав про цей день. Не згадав обов’язкові слова: “Пробач мені”. І обовʼязкову відповідь: “Бог пробачить, і я пробачаю”. Здається, ці слова втратили сьогодні сенс. Принаймні частково. Після всього, що ми пережили. Ми не пробачимо розстріляних житлових будинків. Не пробачимо ракету, яку наша протиповітряна оборона збила сьогодні над “Охматдитом”. І ще понад п’ятсот інших таких ракет, які вдарили по нашій землі. По Україні. По наших людях. Дітях», – сказав Володимир Зеленський, передає сайт ОП.

    «Ми не пробачимо розстріли беззбройних людей. Руйнацію нашої інфраструктури. Ми. Не. Пробачимо. Сотні й сотні жертв. Тисячі й тисячі страждань. І Бог не пробачить. Ні сьогодні. Ні завтра. Ніколи. І замість Прощеного буде Судний день. Я впевнений у цьому», – зазначив президент.

    Нагадаємо, президент України закликав усіх, хто може захищати міста, залишатись і захищати. Також він висловив впевненість, що скоро можна буде сказати «Повертайтеся, загрози немає».

    Найсвіжіше

    Популярне