Четвер, 25 Квітня, 2024
Бiльше

    Президент України закликав усіх, хто може захищати міста, залишатись і захищати

    Президент України Володимир Зеленський закликав усіх українців у Маріуполі, Волновасі та інших містах, які можуть захищати свої міста, залишатися там і захищати свою територію.

    Про це йдеться у відеозверненні Зеленського вранці 5 березня.

    «Гуманітарні коридори мають працювати сьогодні. Маріуполь і Волноваха. Щоб урятувати людей. Жінок, дітей, людей старшого віку. Щоб дати продукти харчування й ліки тим, хто залишається. Наша допомога – вже в дорозі. Усі, хто потребує допомоги, повинні мати змогу вийти. Хто хоче. Усі, хто може захищати своє місто, повинні продовжувати боротьбу. Повинні. Бо якщо всі підуть, то чиє тоді буде це місто?», – сказав президент.

    Зеленський заявив, що захоплюється кожним українцем, кожною українкою, які протестують – які з національним прапором ідуть проти танків ворога і  «показують російським військовим, що вони програють». Президент підкреслив, що «неможливо виграти в людей, які без зброї в руках зупиняють військову техніку, і які відмовляються брати будь-що з рук окупантів».

    Нагадаємо, люди в Херсоні та Бердянську вийшли на мітинги проти окупантів з українськими прапорами. Вони вигукували їм забиратись в Росію та показували, що їм тут не раді. Російські терористи у відповідь відкривали стрілянину на беззбройних людей.

    Найсвіжіше

    Популярне