П’ятниця, 19 Квітня, 2024
Бiльше

    “По новинах, Таня, ху**ю показують”: СБУ опублікувало відео, як російські окупанти розповідають родичам, що відбувається в Україні

    Російські окупанти здаються у полон і миттєво усвідомлюють, що з ними відбувається. Кремлівська пропаганда настільки затьмарила розум родичів солдатів, що ті до останнього не вірять у те, що по дитячих садках та лікарнях стріляє Путін.

    Відео допиту окупантів опублікували у пресслужбі СБУ.

    На відео є кілька окупантів, які по черзі розповідають своїм родичам про те, де вони зараз перебувають та що з ними відбувається.

    “Ми мали спільні навчання з Білоруссю. Нас обдурили. Ці вчення нібито закінчилися і наш дірявий уряд надіслав нас до України. Ми незаконно перетнули кордон. Я зараз перебуваю у полоні, в Україні. Мені потрібно донести інформацію, що тут РФ довбає мирних жителів. Триває захоплення України. А вони війни не хочуть. Ніхто не хоче, окрім Росії”, — розповідав один із окупантів своїй родичі.

    Цікаво, що жінка, яка вислуховувала солдата, реагувала на його слова дуже спокійно. Для неї не було шоком те, що її близький потрапив у полон.

    Найсвіжіше

    Популярне