Четвер, 28 Березня, 2024
Бiльше

    «Вас тут чекає лише смерть»: звернення до російських окупантів

    На офіційному сайті ГУР МО України опубліковані фотографії 18+, які якнайточніше показують ціну «російського світу», і те, як українці його тут зустрічають, йдеться у зверненні і до російських окупантів.

    «Ви зомбовані. У вас промиті мізки. В Україні все було, є і буде гаразд. Тому що у нас сильні та незалежні люди, які буквально вгризаються у свою свободу. На вас же тут чекає ТІЛЬКИ смерть! Ваших солдатів лише за офіційними даними вже понад 5840 «людей».

    Наша країна хоче жити у сучасному світі! Наш народ виявив бажання вступити до Європейського Союзу, стати повноцінним учасником Альянсу НАТО. Яка загроза безпеці, яку говорить ваш правитель? У 21 столітті ніхто не бажає війни та смерті. Ніхто, окрім Росії. І лише через якісь переконання однієї «людини». Бажаєте жити на дні? Добре, живіть. Але ж нашу країну за собою не тягніть!

    Ваше керівництво оцінює ваше життя на 11 000 рублів! Про що ще тут говорити? Саме стільки воно готове виплатити твоїй сім’ї у разі визнання тебе мертвим. Це у кращому випадку. А твою смерть ще треба довести. І твоє тіло ще потрібно знайти. А тіла твоїх товаришів по службі просто навіть ніхто не забирає. Ви нікому не потрібні. Тому ви можете так і залишитись удобрювати наш і без того родючий чорнозем. Або згорите усередині своєї техніки, не зробивши навіть єдиного пострілу, від рук наших операторів таких пристроїв, як Корсар, NLAW, SMAW-D або Javelin. Якщо ти хоч трохи проходив військову підготовку, ти розумієш, що ці штуки роблять з технікою. Жодний приварений мангал зверху не допомагає. Перевірено!

    А наше керівництво дуже ліберальне та щедре: воно гарантує тобі безпеку у разі здачі в полон, і навіть готове заплатити тобі за це та викупити все твоє спорядження. То що ти вибереш? Ми знаємо, що ви дивитеся на наші сторінки в Інтернеті. Тому у вас ще є час подумати, що краще: померти як свиня незрозуміло за що або залишитися живим. І поспішай, цього часу в тебе, окупанте, дуже мало. Тому що навіть поки ти читаєш це звернення, наші співробітники працюють по всій території України та за її межами у пошуку таких, як ти».

    Найсвіжіше

    Популярне