Четвер, 25 Квітня, 2024
Бiльше

    Молитвою ми з усіма тими, хто на передньому краї боротьби з агресором –Епіфаній

    Наше спільне завдання зараз – дати відсіч ворогу, захистити рідну землю, наше майбутнє від тиранії, яку агресор, прагне на своїх штиках.

    Про це у своєму зверненні наголосив предстоятель Православної Церкви України митрополит Епіфаній.

    «Попри тривалі щирі і наполегливі зусилля України та всієї міжнародної спільноти, стався неспровокований, підступний, цинічний напад Росії та Білорусі на Україну. Наше спільне завдання зараз – дати відсіч ворогу, захистити рідну землю, наше майбутнє від тиранії, яку агресор, прагне на своїх штиках. Зараз важливо згуртуватись. Витримати перший удар, не піддаватись паніці. Ми віримо в промисел Божий і перемогу правди. Ми довіряємо нашим Збройним Силам, нашим захисникам», – заявив предстоятель ПЦУ.

    Молитвою ми з усіма тими, хто на передньому краї боротьби з агресором. Звертаюсь до міжнародної спільноти, до всіх релігійних лідерів світу із закликом підтримати Україну. Змусити Росію та Білорусь негайно припинити агресію. Прошу про це всіх людей доброї волі.

    Як предстоятель, я перебуваю з вами, виконую свої обов’язки. З молитвою на вустах, з любов’ю до Бога, до України, до ближніх.

    Борімось проти зла і побачимо перемогу. Закликаю на Українську державу, на воїнів, які захищають Україну, на весь наш народ, Господнє благословення.

    Найсвіжіше

    Популярне