П’ятниця, 26 Квітня, 2024
Бiльше

    Предстоятель ПЦУ закликав Боже благословення на захисників України

    Предстоятель Православної Церкви України митрополит Епіфаній опублікував текст молитви за захисників України і закликав на них Боже благословення.

    «Війна – велике зло, яке суперечить замислу Божому щодо творіння. Важкий гріх робить той, хто її розв’язує, водночас звершують великий подвиг ті, хто стає на захист своєї, Богом даної, Батьківщини і Правди Христової. Тож велика шана і подяка всім нашим захисникам і захисницям, які живим і надійним щитом боронять рідну Україну від агресора!», – йдеться у дописі митрополита.

    «Наші серця, щирі молитви і наша підтримка – завжди поруч із вами.
    Вірю: Бог обов’язково почує наші прохання і дарує нам справедливий мир – Православна Церква України разом з мільйонами українців та людей доброї волі у цілому світі щодня молиться за це. Закликаю на захисників України Боже благословення!», – зазначив архієрей.

    Молитва за захисників батьківщини

    У Твої руках, Боже, нехай будуть сьогодні всі ті, хто стоїть на захисті миру та добробуту нашої Батьківщини України. Благослови їм завжди відчувати Твою близьку присутність у щоденних клопотах військової служби. Дай їм відвагу бути сміливими визнавцями віри у Христа розп’ятого та воскреслого і мужньо боротися проти гріха та всілякого зла.

    Почуй, Господи, молитву матерів та молитви всього нашого українського народу й захисти цих дітей Твоїх щедрою небесною благодаттю, щоби вони, охоронені від усякого зла, могли добре виконувати обов‘язок свій, бережені Духом Твоїм Святим. Амінь.

    Найсвіжіше

    Популярне