Субота, 27 Квітня, 2024
Бiльше

    Екзарх Вселенського патріарха в Києві помолився про захист України від можливого військового вторгнення Росії

    15 лютого у свято Стрітення Господнього, екзарх Вселенського Патріарха єпископ Команський Михаїл (Аніщенко) помолився про захист України від можливого нового масштабного військового вторгнення та за військових — захисників нашої держави.

    Про це повідомляє сторінка Ставропігія Вселенського патріархату в Києві.

    «Допомагати державі можна, не тільки служачи на фронті, але будучи в середині України, ми можемо служити державі добрим ставленням одне до одного, допомогою один одному, небайдужістю один до одного. Щоб ми з вами єднались і тримались один одного, як українці і перш над усе, як віруючі християни. Пам’ятаючи, що які б не були важкі часи, молячись і причащаючись ми зустрічаємось з Христом і отже єднаючись навіть у важкі часи, кожна людина повинна бачити в нас Христа. Пам’ятаймо про це. Хай Господь збереже всіх нас і нашу Українську державу і допоможе нам жити багато-багато років у мирі, добрі та благочесті», – сказав єпископ Михаїл, просячи у Бога захистити нашу Україну від війни.

    Нагадаємо, раніше під час проповіді екзарх Вселенського патріарха в Києві зауважив, що Стрітення з Богом відбувається щоденно.

    Найсвіжіше

    Популярне