Четвер, 2 Травня, 2024
Бiльше

    Новопризначені посли США та Греції в Анкарі відвідали Вселенський Патріархат

    У суботу, 29 січня 2022 року, резиденцію Вселенського Патріархату відвідали новопризначені до Туреччини посол США Джеффрі Л. Флейк та посол Греції Христодулос Лазаріс.

    Вселенський Патріарх Варфоломій тепло зустрів американського посла пана Флейка у супроводі його дружини Шеріл Флейк, генерального консула США Дар’ї Дарнелл, з якими Його Всесвятість мав тривале обговорення питань, що становлять взаємний інтерес, повідомляє Orthodox Times.

    На зустрічі також були присутні старійшина мМитрополит Халкидонський Еммануїл, архієпископ Австралійський Макарій, великий протосинкел Феодор та великий синкел Яков.

    Одразу після зустрічі посол США та його дружина відвідали Патріаршу церкву, де синкел Яков поінформував їх про історію та святині, що в ній зберігаються.

    Невдовзі після цього до Фанара прибув новий посол Греції в Анкарі Христодулос Лазаріс у супроводі своєї дружини Антуанетти Лазаріс.

    Патріарх Варфоломій тепло привітав пана Лазаріса, який багато років добре знайомий з Його Всесвятістю, оскільки раніше він служив у Генеральному консульстві Греції в Константинополі, а згодом – у посольстві Анкари.

    Найсвіжіше

    Популярне