Середа, 24 Квітня, 2024
Бiльше

    Українці проведуть акцію під гаслом “Скажи Путіну Ні” по всьому світу

    Ініціативна група українців анонсувала проведення всесвітньої акції “#СкажиПутіну_НІ / #SayNOtoPutin” і закликають співгромадян по всьому світу долучитись 9 січня до вказаного заходу.

    “На жаль, зло не спить на свята. Путін хоче втопити в крові Казахстан, а 10 січня – примусити Україну до капітуляції. Для цього він тримає на нашому кордоні 100-тисячну орду. 9 січня українці по цілому світу вийдуть, щоб звернутися до світових лідерів із закликом сказати “ні” Путіну та його імперській політиці. Компроміси з Путіним призведуть лише до нових війн та жертв”, – цитує “Всвіті” заяву організаторів.

    “10 січня буде вирішуватися доля України. Вона може бути вирішена без нашої участі. Тому ми маємо вийти і передати своє послання світові. Українці збираються не тільки в Києві. В Чикаго, США акція відбудеться о 15:00, місце – Water Tower, Michigan Avenue. В Нью-Йорку, США – о 14:00, місце – Union Square Park”, – анонсують активісти.

    Організатори закликали українців проводити 9 січня акції на місцях.

    “Ця акція має передати голос всіх українців, тому закликаємо утриматися від партійних прапорів та використовувати лише державні прапори та іншу національну символіку. В неділю ми маємо вийти та чітко сказати міжнародній спільноті та чинній владі, що компроміси з Путіним – неприпустимі. Ми не приймемо ультиматуми Кремля і те саме закликаємо зробити Захід. Як би не пройшли переговори, українці чинитимуть опір російським окупантам”, – йдеться у повідомленні.

    Найсвіжіше

    Популярне