П’ятниця, 29 Березня, 2024
Бiльше

    Предстоятель ПЦУ Блаженнійший Епіфаній відвідав Науковий центр превентивної токсикології, харчової та хімічної безпеки

    Предстоятель Православної церкви України митрополит Київський і всієї України Епіфаній 10 грудня 2021 року відвідав Науковий центр превентивної токсикології, харчової та хімічної безпеки імені академіка Л.І. Медведя Міністерства охорони здоров’я України та звершив чин освячення приміщення центру.

    Про це інформує пресслужба Київської Митрополії ПЦУ.

    Його Блаженству співслужили проректор з наукової роботи Київської православної богословської академії протоєрей Віталій Клос та старший викладач кафедри богослів’я КПБА священник Михайло Омельян.

    За богослужінням також молилися доктор медичних наук, професор, член-кореспондент НАМН України, директор Інституту екогігієни і токсикології ім. Л.І. Медведя Микола Проданчук та співробітники установи.

    Після освячення митрополит Епіфаній звернувся до присутніх із Першосвятительським словом, у якому побажав керівництву та співробітникам здоров’я та сил трудитися на благо українського народу й з Божою допомогою долати сучасні виклики.

    “Сьогодні ми звершили освячення будівлі, в якій ви працюєте і віддаєте дуже багато часу для того, щоби досліджувати, винаходити, робити добрі і корисні справи для нашого українського народу. Тож сьогодні у молитві ми закликали Боже благословення на вашу самовіддану працю”, – промовив предстоятель ПЦУ.

    Також митрополит Епіфаній закликав виконувати і втілювати в житті Євангельський закон, котрий базується на любові, яка є основою нашого життя, та побажав сил, щоби долати сучасні виклики.

    Своєю чергою від імені колективу закладу слова вдячності митрополиту Київському і всієї України Епіфанію висловив директор Інституту Микола Проданчук.

    Найсвіжіше

    Популярне