Четвер, 18 Квітня, 2024
Бiльше

    Дружина священника РПЦ звинуватила його в розтраті коштів храму

    Дружина настоятеля храму Різдва Пресвятої Богородиці Російської православної церкви, що у селищі Александровська міста Сестрорецька Курортного району Санкт-Петербургу, священника Вячеслава Нікітіна Анна звинуватила чоловіка у розтраті коштів храму.

    Про це йдеться у відеоролику, відзнятому Анною Нікітіною, оприлюдненому телеграм-каналом “Mash на Мойке”.

    Священник РПЦ Вячеслав Нікітін. Фото взято з nativityvirgin.prihod.ru

    Жінка повідомила, що не так давно знайшла зошит з записами про доходи храму, у якому фігурують досить солідні суми. Вона продемонструвала красномовні записи, що датуються 2015 роком, коли у подружжя саме народилась дитина, і зауважила, що в той період не змогла випросити у чоловіка гроші на одяг, колиску та інші речі першої необхідності для немовляти.

    Проаналізувавши записи, дружина священника РПЦ підрахувала, що він міг привласнювати щомісяця щонайменше півмільйона російських рублів. Однак, ані їй, ані на дітей він гроші не виділяв, а з часом навіть перестав впускати родину у квартиру та будинок, які зміг придбати за роки успішного керування храмом.

    “Діти та я – це прикриття для його махінацій”, – переконує Анна Нікітіна і розповідає, що не змогла жити в таких умовах. На момент публікації відомо, що жінка подала документи на розлучення із священником-підприємцем.

    Найсвіжіше

    Популярне