Четвер, 28 Березня, 2024
Бiльше

    Російські спецслужби планують повернення в Україну екс-міністра внутрішніх справ часів Януковича Віталія Захарченка

    Посібник російський спецслужб, роспропагандист і фігурант “Миротворця” Алєксандр Бориславскій (він же “Вознєсєнскій”, він же “Пасінчік”) пролив світло на плани Російської Федерації щодо встановлення проросійської влади в Україні.

    Зі слів Бориславского випливає, що у Кремлі серйозно розглядають екс-міністра внутрішніх справ часів узурпатора Віктора Януковича Віталія Захарченка, як кандидатуру на посаду топ-чиновника в Україні, після повалення демократичної влади і встановлення проросійського режиму.

    “Вчитуючись у слова колишнього очільника МВС Захарченка, явно простежується думка про те, що він готовий повернутись в Україну”, – пише Бориславскій у власному телеграм.

    “Якщо в Україні дійсно відбудеться народне повстання, на хвилі якого Захарченко повернеться в Україну, то він напевно буде претендувати на посаду, яку обіймав раніше – глава МВС. Захарченко – це людина діла, яка не стане боятись наводити лад в країні і ставити різних активістів на місце. Може це було б і непогано, якби в Україні з’явився такий міністр МВС – люди “реально втомились” (вислів автора перефразовано, – ред.) від правового свавілля. Більш того, він може навіть стати героєм. Без наведення жорстокого ладу країна і далі буде занурюватись у хаос”, – заявив посібник російських спецслужб.

    В цілому, наміри Кремля повернути на посаду очільника МВС України Захарченка цілком зрозумілі. От лише ніякого “народного повстання”, внаслідок якого у Києві може запанувати проросійський режим, у сучасному суспільстві України бути не може. Єдиний варіант для установлення правління, лояльного до Москви, може настати виключно у разі відкритої збройної агресії РФ у відношенні України і окупації Збройними силами РФ території нашої держави.

    На це, імовірно, і сподівається посібник російських спецслужб Алєксандр Бориславскій на тлі нарощування Росією воєнної присутності поблизу державного кордону України, цинічно прикриваючи у своїх пропагандистських заявах збройну агресію Москви словами про “народне повстання”.

    Найсвіжіше

    Популярне