П’ятниця, 19 Квітня, 2024
Бiльше

    У Коломиї священники ПЦУ благословили початок будівництва будинку для дітей сиріт

    21 листопада у місті Коломия священники Православної церкви України благословили початок будівництва та звершили освячення наріжного каменя малого групового будинку для дітей сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування.

    Про це повідомляє пресслужба Коломийської єпархії ПЦУ.

    У молитві і благословенні початку будівництва взяли участь священик міста Коломиї Анатолій Момот, єрей Дмитро Лісецький, голова Івано-Франківської ОДА Світлана Онищук та Коломийський міський голова Богдан Станіславський.

    Після відпусту зі словом до присутніх звернувся отець Анатолій Момот, який привітав усіх присутніх зі святом, а також побажав, щоб Ангел Божий завжди перебував над тими, хто буде трудитись та проживати в цьому будинку, а всім благодійникам Господь віддасть сторицею. Також священник передав вітання і молитовне благословення від керуючого Коломийською Єпархією, єпископа Юліана.

    У заході також взяли участь: народний депутат України Олена Вінтоняк, народний депутат України Олег Марусяк, голова Коломийської РДА Любомир Глушков, заступники Коломийського міського голови: Роман Остяк, Володимир Мельничук і Сергій Проскурняк.

    Найсвіжіше

    Популярне