П’ятниця, 19 Квітня, 2024
Бiльше

    У Львові водій маршрутки збив на переході монахинь. Одна з них загинула

    20 листопада, близько 6 ранку, трагічно загинула католицька монахиня Ольга Дуплєца, львівська настоятелька Згромадження Сестер Францисканок Родини Марії.

    Про це повідомляє credo.pro.

    Сестру Ольгу та її співсестру Галину збив на пішохідному переході у центрі Львова водій маршрутки, який після наїзду втік з місця ДТП. Сестру Галину із травмами, отриманими внаслідок наїзду, було госпіталізовано, а тіло сестри Ольги, яка під час зіткнення зачепилася за кузов автобуса, було знайдено на кінцевій зупинці, що знаходиться на відстані 4 км від місця наїзду.

    Як повідомляє Головне управління національної поліції у Львівській області, патрульні знайшли маршрутку на її кінцевій зупинці. Водія затримано у порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Невдовзі суд обере йому запобіжний захід. Слідчі  відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України.

    Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого. Правоохоронці встановлюють обставини події.

    Найсвіжіше

    Популярне