П’ятниця, 26 Квітня, 2024
Бiльше

    Загинув «єпископ» неканонічної «Української Апостольської Православної Церкви» Олег (Ведмеденко)

    «Єпископ» неканонічної «Української Апостольської Православної Церкви» Олег Ведмеденко, який був засновником та постійним ведучим так званої «Біблійної школи духовного вдосконалення», помер в результаті отриманих в аварії травм. Ввечері 14 листопада його у Луцьку на тротуарі збив п’яний 22-річний водій, повідомляє сайт «Волинські новини».

    Олег Ведмеденко отримав тяжкі травми, від удару у нього – травматична ампутація нижньої третини правої гомілки. Також роздроблений таз, травма легень, черепно-мозкова травма. За його життя до останнього боролись лікарі, проте вранці 15 листопада він помер.

    Водій Mazda намагався втекти з місця події, проте його затримали патрульні. Відомо, що водій був п’яний – рівень алкоголю в крові 1.27 проміле. За неофіційними даними, за кермом перебував 22-річний житель села Жидичин Роман Савич.

    У поліції Волині, повідомили про відкриття кримінального провадження за ч. 3 ст. 286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння) Кримінального кодексу України. За це винуватцеві загрожує позбавлення волі від 5 до 10 років.

    Найсвіжіше

    Популярне