Четвер, 25 Квітня, 2024
Бiльше

    Откровення від Ткачьова: Скандальний проповідник з РПЦ запропонував використовувати Євангеліє для виклику блювотного рефлексу

    Священнослужитель Російської православної церкви протоєрей Андрєй Ткачьов, якого називають улюбленим проповідником патріарха Кіріла (Гундяєва), і який декілька років тому втік з України до Росії, відзначився черговою феєричною проповіддю на тему “шкідливого впливу Заходу” на “високодуховну Росію”.

    У відеоролику під промовистою назвою “Запад убивает русское образование”, що оприлюднене на персональному каналі клірика в Youtube, він декілька хвилин ділиться роздумами про те, наскільки прекрасна російська патріотична, православна освіта. При цьому, він впевнений, що країни Заходу систематично намагаються знищити цю освіту.

    Та росіянам не варто через це засмучуватись, оскільки протоєрей Андрєй Ткачьов має прекрасну пораду для тих, хто прагне позбутись “впливу Заходу”.

    “Я вам рекомендую, возлюблені у Господі, виблювати з себе всю ту бурду, яку вливають у вас… навмисно вливають – з-за кордону і всередині – за допомогою двох пальців: російської поезії і святого Євангеліє”, – цитує “Ахилла” неймовірну заяву Ткачьова.

    Та якщо навіть не звертати увагу на той факт, що улюблений проповідник Моспатріарха Кіріла (Гундяєва) пропонує використовувати Євангеліє, як засіб виклику блювотного рефлексу, увагу привертає катастрофічна помилка, якої припустився скандальний клірик.

    З його проповіді випливає, що освіта в Росії на кілька порядків вища за освіту “загниваючого Заходу”. Однак, якшо пригадати, що США подарували світові понад 350 нобелевських лауреатів, Німеччина і Велика Британія – обидві більш ніж 100, а високодуховна Росія менше 30, – стає зрозуміло, що Захід аж ніяк не може прагнути “вбити” російську освіту. Не потрібно вбивати те, що мертве вже дуже і дуже давно.

    Найсвіжіше

    Популярне