П’ятниця, 19 Квітня, 2024
Бiльше

    Два сюрпризи для Моспатріархату: Релігієзнавець Горєвой анонсував нові медійні проекти

    Відомий релігієзнавець, керівник відділу релігій та національностей Львівської ОДА Дмитро Горєвой написав заяву на звільнення.

    Про це він повідомив у себе на Фейсбуці.

    “Так, я дійсно написав заяву за власним бажанням. Абсолютно добровільно. Без жодного тиску. Ніхто мене не просив, навпаки я сам вирішив піти”, – зазначив релігієзнавець.

    “Моє звільнення жодним чином не пов’язане з “самодеятельностью” Миряне. Про що, до речі, вони отримували неодноразові відповіді – “підстав для звільнення Горєвого Д.О. не має”.

    Це можуть підтвердити мої керівники – голова Львівської ОДА Максим Козицький та директор департаменту з питань культури, національностей та релігій Ірина Гаврилюк”, – додав він.

    Тепер Горєвой планує зайнятися медійними проектами, на які раніше не вистачало часу.

    “Я не лишаю релігійної сфери, я повертаюся до релігійної журналістики. В нас стартує новий сезон на каналі DetectorUA, буде ще більше відео.

    Також у меня є два сюрпризи для представників Московського Патріархату, які я поки розкривати не буду, і про які стане відомо вже зовсім скоро”, – наголосив він.

    Нагадаємо, прихильники Московського Патріархату в Україні розгорнули кампанію з дискредитації керівника відділу релігій та національностей Львівської ОДА Дмитра Горєвого.

    Офіційний сайт УПЦ МП навіть поспішив заявити, що у “Львівській ОДА звільнили чиновника, який розпалював релігійну ворожнечу”.

    Найсвіжіше

    Популярне