Четвер, 18 Квітня, 2024
Бiльше

    Встаючи з колін Росія “випадково” пробила дно

    Держава “передової” космонавтики, “розвинутої” медицини, науки “світового класу”, “високої” духовності та патріотизму вкотре шокувала світ станом речей у сфері освіти. Діти мікрорайону “Образцово”, що в російському Красноярську, навчаються просто неба.

    “Відкритий урок” на пустирі організували в суботу 11 вересня батьки місцевих учнів. Місце було обрано не випадково – саме тут чиновники ще у 2017 році пообіцяли побудувати школу.

    Попри всі обіцянки, терміни будівництва регулярно переносяться і дорослі змушені возити своїх дітей до шкіл у сусідні райони, а “відкритий урок” став своєрідною акцією протесту. Виділена під школу ділянка землі залишається пустирем, пише “Каспаров.ру” з посиланням на телеграм-канал “Борус”.

    Нагадаємо, в цій же державі – в Росії, де в Красноярську діти чекають на школу понад 4 роки, 10 днів знадобилось місцевій владі Астрахані для того, щоб ухвалити рішення про будівництво у центрі міста нового храму РПЦ на честь Алєксандра Нєвского та урочисто провести закладку першого каменя у фундамент споруди.

    Імовірно, саме у такий спосіб путінський режим вбачає процес “вставання Росії з колін”. Шкода лише що такі темпи “розвитку” загрожують росіянам “пробиттям дна”, під яким прірва безграмотності, печерної науки, освіти та “передової” космонавтики.

    Найсвіжіше

    Популярне