Субота, 4 Травня, 2024
Бiльше

    У Криму так звана «УПЦ МП» нагородила російських окупантів статуетками «захисника Росії»

    7 вересня у кафедральному соборі на честь князя Алєксандра Нєвского у тимчасово окупованому Сімферополі з благословення митрополита РПЦ в Криму Лазаря (так звана «УПЦ МП») місцеві священники Московського патріархату нагородили російських окупантів — військовослужбовців Чорноморського флоту Російської Федерації. Також були нагороджені кадетські класи за надання допомоги в період стихійного лиха.

    Як повідомляє сайт Кримської єпархії РПЦ в Україні, акція «Є така професія – Батьківщину захищати» проходить за підтримки Ради Федерації ФС Російської Федерації, Державної Думи ФС РФ, Міністерства оборони Росії».

    Нагородження розпочалось з молитви, яку очолив керівник єпархіального відділу по взаємодії зі Збройними силами Російської Федерації в Криму протоєрей Димитрій Кротков в співслужінні духовенства Сімферопольських благочинь.

    Після закінчення молебню було виголошене многоліття всім присутнім військовослужбовцям РФ. На богослужінні були присутні: сенатор Ради Федерації Федеральних Зборів Російської Федерації Сергей Колбин.

    На завершення присутнім були вручені дипломи лауреата та статуетки «Воїна – захисника Росії».

    Нагадаємо, РПЦ в Україні продає молитовник із молитвами за «батьківщину нашу Росію».

    Найсвіжіше

    Популярне