Середа, 24 Квітня, 2024
Бiльше

    У Рівному освятили храм ПЦУ на честь праведної Юліанії, княжни Ольшанської

    25 липня архієпископ Рівненський і Острозький Іларіон (Процик) у співслужінні духовенства Православної Церкви України звершив чин освячення храму на честь праведної Юліанії, княжни Ольшанської у Рівному.

    За богослужінням владиці Іларіону співслужив секретар Київської Митрополії архієпископ Вишгородський Агапіт (Гуменюк), єпископ Рівненський і Сарненський Гавриїл (Кризина), благочинний Рівненського міського благочиння протоієрей Леонід Поліщук, насельник Свято-Михайлівського Золотоверхого собору архімандрит Єфрем (Хом’як), настоятель храму священник Юрій Дещинський та запрошене духовенство, повідомляє пресслужба ПЦУ.

    Після завершення чину освячення у храмі було звершено Божественну літургію на якій молились про визволення від нашестя чужинців, а також за припинення пошесті коронавірусу.

    Після завершення відправи архієпископ Іларіон звернувся до присутніх з повчальним словом, привітав настоятеля та громаду з історичною подією – освяченням храму, та з благословення Предстоятеля Православної Церкви України митрополита Епіфанія вручив церковні нагороди.

    Найсвіжіше

    Популярне