Четвер, 25 Квітня, 2024
Бiльше

    Священник РПЦ у Молдові напав на молоду пару під час відпочинку в барі

    У молдавському селі Грозешть священнослужитель Молдавсько-Кишинівської митрополії Російської православної церкви напав на дівчину в барі, а коли юнак, який її супроводжував, спробував захистити свою супутницю, клірик накинувся і на нього.

    Про конфлікт інформує “НикВести” з посиланням на ЗМІ Молдови.

    Повідомляється, що місцева поліція підтвердила факт скоєння правопорушення священником РПЦ. Очевидці пригоди надали правоохоронцям відеозаписи нападу з боку клірика, ім’я якого наразі не повідомляється.

    Співробітниця пресслужби поліції Крістіна Вікол запевнила журналістів, що вся наявна інформація буде передана до митрополії. На додачу, користувачі соцмереж вже закликали керівництво Молдовської філії РПЦ покарати правопорушника.

    “Це бандит, а не священник, він не повинен бути священником. Митрополит Володимир (очільник РПЦ у Молдові – ред.), чи бачите ви священників, який виховали?”, – написала місцева мешканка.

    “Сподіваюсь, що правоохоронні органи розберуться в ситуації, в сучасному світі неприпустимо застосовувати такі середньовічні методи”, – зазначив у соцмережах інший громадянин Молдови.

    На момент публікації інформація про процесуальний статус священника РПЦ, а також, про застосування до нього дисциплінарних заходів з боку церковного керівництва, відсутня.

    Найсвіжіше

    Популярне