П’ятниця, 19 Квітня, 2024
Бiльше

    Путін назвав США та їх союзників «найбільшою загрозою духовності»

    Президент країни-агресора Владімір Путін підписав указ про затвердження стратегії нацбезпеки Російської Федерації. У документі перераховані національні інтереси Росії, цілі та дії для забезпечення її безпеки, передає Інтерфакс.

    Найчастіше в стратегії використовується формулювання «США та їх союзники» стосовно до джерела вихідних загроз або країн, що надають протидію Росії. Зокрема, в документі міститься положення про те, що з боку США  та їх союзників здійснюються активні нападки на «традиційні російські духовно-моральні та культурно-історичні цінності».

    «Вони надають інформаційно-психологічний вплив на індивідуальне, групову і суспільну свідомість шляхом поширення соціальних і моральних установок, що суперечать традиціям, переконань і вірувань народів РФ», — йдеться в документі.

    Варто зазначити, попри те, що РФ вважає себе оплотом духовних цінностей, вона окупувала частину України та Грузії. Через збройну агресію Росії, низка країн наклала на неї санкції. З усім тим, такі окупаційні злочини підтримує московський патріарх Кіріл (Гундяєв), який регулярно виступає на засіданнях міноборони РФ, хоча з християнської точки зору вбивство і крадіжка є гріхом.

    З іншими «традиційними цінностями» теж не все так однозначно, як би це не подавали в РФ. Наприклад у ставленні до абортів.  Деякі штати в США (Техас, Алабама, Луїзіана та ін.) заборонили проводити аборти на своїй території, в той час, як в РФ аборти легалізовані по всій території. Саме СРСР легалізувала аборти найпершою у світі.

    За даними ООН станом на 2010 рік «духовна» Росія мала найбільшу кількість абортів на одну жінку дітородного віку у світі. З точки зору загальної кількості 2009 року Китай повідомив, що в них відбулось 13 мільйонів абортів при населенні 1,3 мільярда, у порівнянні з 1,2 млн абортів в Росії при населенні 143 мільйони осіб. Знову ж таки, з точки зору «традиційних цінностей» – аборт є вбивством.

    Найсвіжіше

    Популярне