П’ятниця, 29 Березня, 2024
Бiльше

    ПЦУ запрошує молодь до православного табору-рафтингу «Соколині гори»

    Православна Церква України запрошує молодь віком 14-24 років до православного табору-рафтингу на території «Надслучанської Швейцарії».

    «Літо, річка, ліс, гори, приємна дружня компанія, спілкування досхочу, бесіди й пісні біля нічної ватри, активний відпочинок та ігри, скелелазіння, сплав на рафтах і байдарках… Відділ у справах молоді Рівненської єпархії запрошує православну молодь 14 – 24 років провести незабутні 10 днів у ювілейному, десятому таборі “Соколині гори – 2021″», – йдеться на офіційній сторінці ПЦУ у Фейсбуці.

    Традиційно, наметовий табір розташовується на території «Надслучанської Швейцарії» – унікального регіонального ландшафтного парку на Рівненщині – на березі річки Случ, яку обрамлюють живописні гори, що звуться Соколиними.

    Всю необхідну інформацію щодо умов перебування у цьогорічному літньому таборі можна знайти на сторінці Православного табору.

    Реєстрація триває до 25 липня, кількість місць у таборі – 30.

    «Батьки підлітків можуть бути впевнені: ваша дитина проведе тут час не лише цікаво, а й корисно – для духовного і фізичного здоров’я!», – підсумували у ПЦУ.

    Найсвіжіше

    Популярне