П’ятниця, 29 Березня, 2024
Бiльше

    “Плата за гріх – смерть”: Російський православний лікар назвав смертну кару потужною психотерапією

    Популярний в Росії психотерапевт Вячєслав Боровскіх, який являється послідовним сповідником православ’я, оприлюднив черговий відеоролик на власних ресурсах, у якому ділиться роздумами на тему смертної кари.

    “Ахилла” інформує, що, починаючи з 24 червня, відеоролик православного лікаря набрав багато тисяч переглядів і декілька сотень коментарів, здебільшого на підтримку лікаря Боровскіх та його переконань.

    Висловлюючись на таку непросту тематику, православний лікар продемонстрував всю повноту абсолютної любові, доброти, миролюбності та здатності до прощення, яка нині проповідується Російською православною церквою та пронизує практично всю російську пропаганду.

    Наводимо окремі фрагменти його тверджень.

    “Держава повинна стати втілювачем ідеї “плата за гріх – смерть”. Є такі злодіяння і такі гріховні вчинки, які повинні каратись смертю. Смертна кара – це потужна психотерапія. І для суспільства, і для злочинця”, – заявляв російський православний лікар.

    Чому ця “психотерапія” так і не змогла викорінити гріховність та злочинність за довгі століття панування практично на всіх континентах Землі та у всіх суспільствах, – на це питання відповіді з його вуст так і не прозвучало.

    “Точно така ж хороша сильна психотерапія – це присутність на похоронах. Чому в Росії раніше смертна кара була явищем публічним? Це здійснювало благотворний вплив на душі людей. У Християнському суспільстві існування смертної кари є виправданим”, – наголошував високодуховний скрєпоносець.

    “Якщо ми хочемо навести у майбутньому лад у державі, то нам не обійтись без смертної кари. Так, робота ката – дуже важка і вона повинна бути високооплачуваною”, – підвів підсумки потоку мракобісся та середньовічної думки лікар Боровскіх.

    Наостанок, він висловив досить неоднозначний тезис стосовно виховання дітей. За його словами, різні спокуси володіють дітьми сьогодні, бо їх не водять на похорони. “Вони поводять себе як чорти. Вони всі потенційні злочинці, їх хоч до в’язниці саджай”, – підкреслив він.

    Читачу не варто дивуватись такому бурливому прояву злоби та нетерпимості у виконання російського православного психотерапевта. Саме така тотальна ненависть давно проповідується окремими представниками РПЦ і повноцінно втілюється росіянами, у тому числі, на окупованих ними землями України.

    Саме введення смертної кари та виконання вироків публічно має завершити деградаційний шлях Російської Федерації назад до середньовіччя та пітьми, а також, її перетворення за сутністю, назвою, проявами та рештою ознак на російську імперію.

    Принагідно нагадаємо, Вячєслав Боровскіх є керівником центру реабілітації наркозалежних “Подвижник” при храмові в честь святих апостолів Петра і Павла РПЦ міста Полевськ Свердловської області РФ. У 2019 році відмінно захистив диплом у Місіонерському інституті Єкатеринбурзької митрополії РПЦ на тему “Про роль православ’я в сучасній вітчизняній медицині”. Відомий, як автор і ведучий програми “Пєрвая натура” на православному телеканалі “Союз”.

    Найсвіжіше

    Популярне