Вівторок, 16 Квітня, 2024
Бiльше

    Патріарх РПЦ зробив найкращу антирекламу російській вакцині – Церквач

    У Росії найкраща антиреклама вакцинації – це репортажі зі служб Московського патріарха Кіріла (Гундяєва) в Алєксандро-Нєвському скиту в Передєлкіно Московської області.

    Про це повідомляє телеграм-канал Церквач.

    Це місце стало для Московського патріарха Кіріла «бункером», який він так і не покинув після появи інформації про вакцинацію препаратом КовіВак.

    «Очевидно, що у випадку з Кірілом вакцина не спрацювала, але вголос цього ніхто не скаже», – зазначають російські оглядачі.

    Перемикання патріарха РПЦ на бункерний режим роботи створює масу проблем не стільки для РПЦ, скільки для самого Кіріла (Гундяєва). Він звик до пишних заходів, до великих скупчень народу. «Він завжди хотів правити церквою безроздільно, але робити це з затвора вельми проблематично», – додали в Церквачі

    Там нагадали, що у листопаді 2021 року в Москві збереться Архієрейський собор РПЦ, але поки важко сказати з яким настроєм приїдуть до Москви делегати РПЦ, але звичного «одобрямсу» очікувати не доводиться. Очільник РПЦ це розуміє і боїться, стаючи все більш недовірливим і підозрілим.

    «Кругом зрада, боягузтво і обман», – підсумували в Церквачі настрої очільника Моспатріархату.

    Найсвіжіше

    Популярне