П’ятниця, 29 Березня, 2024
Бiльше

    «Я – росіянка, зі мною Бог»: Дівчина з-під Києва закликала заборонити українську мову

    18-річна мешканка Ірпені Київської області Діана Калєганова вимагала заборонити українську мову. Вона впевнена, що має право так висловлюватись, бо росіянка і з нею, нібито перебуває Бог.

    Про це пише ТСН.

    Своє негативне ставлення до української мови дівчина, яка зазначила, що навчається на журналіста, опублікувала у Instagram. На світлині користувачка залишила підпис: «Просто я бы бл**дь на х* запретила еб***й украинский язык».

    У відповідь на критику з боку проукраїнськи налаштованих громадян власниця сторінки заявила, що від «націоналізму нікому краще не стане, а ви так і залишитеся нещасливим людьми». А потім додала: «не думала, що прокинуся такою популярною».

    Крім того, у чаті з підписниками вона пояснила, що є росіянкою: «Я така сиджу після цих слів і така: Зай, тобі моє прізвище ні про що не каже? Ні про що, бл*ть? Калєганова. Це російське прізвище, розумієш? Я – росіянка. Зі мною Бог».

    Згодом вона опублікувала окремий ролик у якому пояснила, що українська їй «не імпонує» і тому вона буде говорити російською.

    «…Врешті у нас в країні – свобода слова. … У будь-якому разі я залишаюся при думці, що українська мова мені не імпонує, я буду говорити російською. Через це мене ніхто не має права принижувати, погрожувати, ви мені нічого за це не можете зробити. Тільки лише писати мені й казати, яка я тв*рь», – заявила вона.

    Як пишуть ЗМІ, у школі дівчину характеризували як агресивну – вона грубіянила вчителям й не товаришувала з однокласниками.

    «Надзвичайно недисциплінована, агресивна, постійно конфліктує з учителями та учнями, грубіянить усім, з однокласниками не спілкується, ображає їх, використовуючи нецензурну лексику», – розповіла директорка школи міській раді.

    Дівчина, навчаючись у школі, жила з бабусею, її батьки розлучені та, за словами директорки, ніякого впливу на дитину не мали.

    Найсвіжіше

    Популярне