П’ятниця, 19 Квітня, 2024
Бiльше

    На Волині розбились семінарист та священник РПЦвУ: автомобіль перекрутився і злетів у кювет

    Семінарист та священник РПЦвУ розбились на автомобілі. ДТП трапилось зранку в селі Боголюби неподалік Луцька. За інформацією поліції, аварія сталася близько 5:00 ранку 15 червня.

    Про це повідомляє zaxid.net

    Водій ВАЗ не вибрав безпечної швидкості, в’їхав у трубу, внаслідок чого авто кілька разів перекинулося. Священник та семінарист Московського патріархату, які були в авто, загинули на місці ДТП, ще одного пасажира госпіталізували.

    Попередньою причиною ДТП, за версією поліції, є перевищення швидкості. «Лучанин, перебуваючи за кермом легковика ВАЗ, ймовірно, не вибрав безпечну швидкість руху та допустив зіткнення із меліоративною трубою. Автомобіль декілька разів перекинувся та злетів у кювет», – йдеться у повідомленні поліції.

    Водій та один з пасажирів, уродженець Камінь-Каширського району, загинули на місці. Третього пасажира доправили до лікарні. Усі обставини аварії ще розслідують слідчі Нацполіції Волині.

    Фото: РПЦвУ

    У коментарі ЗМІ прес-секретар Волинської єпархії РПЦвУ Віктор Аніпко підтвердив, що у цій ДТП загинули двоє священнослужителів його конфесії. За його словами, загиблими є клірик Свято-Покровського храму, архідиякон Роман (Ярослав Тюканько) та студент Волинської духовної семінарії Назарій Мільковський.

    Фото: Нацполіція

    Найсвіжіше

    Популярне