П’ятниця, 19 Квітня, 2024
Бiльше

    У РФ співачка із накладною бородою і в монашому одязі заспівала пісню про «золотиє купола»

    Нова російська «Кончіта Вурст» з’явилась нещодавно в Російській Федерації із піснею про «золотиє купола». Співачка Альона Ваєнга, в монашому одязі та з накладною бородою і скуфією, заспівала пісню Міхаіла Круга, але у Московському патріархаті такі скрєпи не підтримали та висловили обурення.

    Про це повідомляє Credo.press

    Заступник голови Синодального відділу Московського патріархату із взаємин Церкви з суспільством і ЗМІ Вахтанг Кіпшидзе підкреслив, що церква не схвалює спроб спекуляції на подібних образах.

    Представник РПЦ заявив в інтерв’ю телеграм-каналу “Підйом”, що зазвичай жінок з бородою показували на ярмарках, а тепер на телебаченні. Він зазначив, що такий образ викликає «оскому».

    В Україні теж відреагували на цей виступ співачки. Дехто порівнював із Оксаною Марченко. Інші менше підбирали епітити.

    «Вони чокнулися. Це їхній Пєрвий канал. Оцей монах – ніяка не Кончіта Вурст. У них там своя Ваєнга є з піснею “Золотиє купола на груді наколоти”. Журі від захоплення кидає вгору чєпчікі й оцінює виступ картами (!) – тузами з колоди. На Центральному каналі країні. А один з членів журі ґлаґолєт сурйозно так, що, мовляв, я знаю многа атсідєвшіх очєнь дажє бальшіє срокі і вот так ушєдшіх служіть. Кароч, панство, бабушка с половимі прізнакамі дєдушкі отмотала прілічний срок, набіла сєбє на лєвую грудь сініє купола, на правую золотиє і ушла в мужской монастирь. Отакий трешак. В “русском мірє” тюрємний шансон всєгда в модє! І вони там так лікують від усього цього, шо аж плачуть – і журі, і глядачі», написала у Фейсбуці Лариса Васильєва.

    Найсвіжіше

    Популярне