П’ятниця, 19 Квітня, 2024
Бiльше

    Антіохійський патріарх зустрівся із лідером руху «Антимайдан» Дмітрієм Сабліним

    Патріарх Антіохійської православної Церкви Іоанн X прийняв російську парламентську делегацію в штаб-квартирі Патріархату в Дамаску 25 травня 2021 року.

    Про це повідомляється на офіційній сторінці Антіохійського патріархату в Фейсбуці.

    Делегацію очолював член російської Держдуми та координатор двостороннього російсько-сирійського Комітету з парламентських відносин Дмітрій Саблін. Його супроводжували посол Росії в Сирії Алєксандр Єфімов та низка членів Сирійської народної асамблеї.

    Дмітрій Саблін, за даними Вікіпедії, має відзнаку Управління ФСБ по Москві та Московській області «Управління по місту Москві і Московській області», нагрудний знак «За відзнаку в службі» II ступеня, «За відзнаку в службі» II ступеня.

    У 2015 році Саблін став співголовою руху «Антимайдан». З 2013 по 2016 рік був сенатором Ради Федерації, представляючи виконавчий орган державної влади Московської області, працював у комітеті з оборони і безпеки. У 2015 році Саблін пройшов короткостроковий курс у Військовій академії Генерального штабу Збройних Сил Російської Федерації по додатковій програмі підвищення кваліфікації федеральних державних службовців федеральних органів виконавчої влади з питань військового планування.

    Згідно з рішенням Жовтневого районного суду Маріуполя, депутат Держдуми Росії Дмітрій Саблін координував проведення диверсій в Україні.

    Нагадаємо нещодавно Антіохійський патріарх визнав «президента» окупованої Росією Абхазії.

    Антіохійський патріарх Іоан Х / Джерело: Антіохійська Церква
    Антіохійський патріарх Іоан Х / Джерело: Антіохійська Церква

    Найсвіжіше

    Популярне