П’ятниця, 19 Квітня, 2024
Бiльше

    Актор Дмітрій “Гоблін” Пучков висміяв безглузду ініціативу РПЦ

    Протягом останнього часу окремі ініціативи духовенства Російської православної церкви настільки вражають суспільство, що утриматись від саркастичних коментарів не можуть навіть ті, хто раніше просто ігнорував “блискучі пропозиції” російських “доглядачів скрєп”.

    Нещодавно очільник Синодального відділу зовнішніх церковних зв’язків Московського патріархату митрополит Іларіон (Алфєєв), коментуючи трагедію в Казані, де діти були вбиті з мисливської зброї, заявив, що варто замислитись над забороною полювання в Росії. На думку архієрея, це могло б запобігти подібним випадкам.

    Актор озвучки та блогер Дмітрій Пучков, відомий за псевдонімом “Гоблін” та який відзначився численними антиукраїнськими заявами, у сатиричній формі висловив незгоду з пропозицією представника РПЦ. Про це пишуть “Рамблер/Новости” з посиланням на “ФАН”.

    “Я відкрию одну таємницю митрополиту Іларіону: людей можна не тільки зі зброї стріляти, а ще й давити машинами. Розігнатись на вантажівці і в’їхати у натовп на зупинці. Ну а коли отакі от “експерти” по боротьбі з криміналітетом заборонять всі автомобілі, варто зайнятись кухонним ножами”, – зауважив “Гоблін”.

    Але, щоб довести ситуацію до “логічного завершення”, Пучков нагадав, що часом люди скоюють вбивства голіруч.

    “Слідуючи логіці шановного митрополита, потрібно буде відпиляти всім кінцівки. Соромно слухати, чесне слово. Виховувати людей потрібно! І церква, наскільки мені відомо, якраз цим і повинна займатись. А заборони їх не працюють і працювати не можуть”, – зауважив Дмітрій “Гоблін” Пучков.

    Нагадаємо, Дмітрій “Гоблін” Пучков відомий своїми антиукраїнськими висловлюваннями. Зокрема, він стверджував, що в Україні 2014 року відбувся “організований ЦРУ США державний переворот”, після якого почала будуватися “фашистська тоталітарна держава” з “репресіями на рівні сталінських”. Окрім цього, він на власному сайті організував збір коштів для підтримки окупованих Росією частин Донецької та Луганської області.

    Найсвіжіше

    Популярне