Субота, 20 Квітня, 2024
Бiльше

    На Вінниччині архієпископ ПЦУ Михаїл освятив паски для закладів пенітенціарної служби

    Відділ духовного виховання у місцях позбавлення волі Вінницько-Тульчинської єпархії Православної Церкви України здійснює духовну опіку над декількома закладами пенітенціарної служби. Окрім духовної опіки єпархія надає і гуманітарну допомогу цим закладам.

    Як передає пресслужба ПЦУ, напередодні Світлого Христового Воскресіння архієпископ Вінницький і Тульчинський Михаїл освятив паски, які разом з гуманітарною допомогою, придбаною єпархією, були передані до Вінницької виправної колонії №1 та до Стрижавської виправної колонії.

    У виправні заклади єпархія також передала харчові продукти, засоби гігієни, особисті речі тощо. З благословення владики гуманітарну допомогу супроводжували Вінницький благочинний протоєрей Микола Мельник, голова єпархіального відділу соціального служіння протоієрей Дмитро Паршин та голова єпархіального відділу духовного виховання в місцях позбавлення волі ієрей Ігор Токар.

    Нагадаємо в Ужгороді ПЦУ безплатно роздавала паски малозабезпеченим людям. Також Предстоятель ПЦУ освятив паски для українських захисників на передовій.

    Найсвіжіше

    Популярне