П’ятниця, 26 Квітня, 2024
Бiльше

    “У мене є що сказати Путіну”: Леонід Кравчук готовий зустрітись з вищим керівництвом Росії

    Голова української делегації у Тристоронній контактній групі Леонід Кравчук заявив, що хотів би особисто поговорити з президентом Російської Федерації Владіміром Путіним.

    Як інформує “Espreso”, про це він сказав в ефірі “Україна 24”.

    На запитання, чи хотів би він побачитися з Путіним, Кравчук відповів: “Безумовно. Хоч сьогодні. У мене є що сказати Путіну і з чим звернутися до кремлівських політиків, які сьогодні так істерично роздмухують ненависть до України”.

    За його словами, Росія має різні позиції щодо політичної ролі Білорусі та України.

    Перший президент України зазначив, що “у Росії, як писав Солженіцин, немає друзів. У неї або вороги, або холуї. От Україна з Зеленським для них ворог, а Лукашенко з Білоруссю – холуї. От вам дві країни, дві позиції російського керівництва”, – підкреслив Кравчук.

    “Є про що говорити, і це вже наше завдання. Бо коли я слухаю сьогодні наші деякі канали та політики не зрозуміли, де сьогодні ворог. А він уже на порозі. Не десь далеко, а в нас в Україні”, – додав голова української делегації ТКГ.

    “Espreso” нагадує, президент України Володимир Зеленський у своєму виступі звернувся до президента РФ Володимира Путіна з пропозицією зустрітися у тій частині Донбасу, де зараз йде війна.

    Найсвіжіше

    Популярне