П’ятниця, 19 Квітня, 2024
Бiльше

    Небезпечне будівництво у російському Бердську: Місцеві підозрюють зведення нового храму РПЦ

    Великий котлован з’явився на пустирі одного з мікрорайонів російського міста Бердськ, де проводяться підготовчі роботи до будівництва. Місцеві мешканці б’ють на сполох, оскільки будмайданчик не огорожено, а дозвільна документація, як і паспорт об’єкту, відсутні, пише видання “Курьер.Среда.Бердск”.

    Одна з мешканок мікрорайону розповіла: “Кажуть, що нібито будуть будинки, але дозвіл нібито не отримано, тому проводяться лише підготовчі роботи. Час іде, паспорту об’єкту досі нема. Робота кипить. Об’єкт не загороджений парканом, а там гуляє багато дітей”, – зауважила вона.

    Своєю чергою, редакція видання не змогла зв’язатись з містобудівельним управлінням Бердська і надіслали письмовий запит, щоб з’ясувати деталі справи.

    Поряд з тим, “Курьер.Среда.Бердск” нагадує, що серед жителів міста панує думка про намір Російської православної церкви збудувати на цій території храм в ім’я преподобного Сергія Радонезького. Втім, достеменної інформації про те, храм там буде побудований чи будинки, наразі немає.

    Найсвіжіше

    Популярне