Середа, 24 Квітня, 2024
Бiльше

    Мусульмани РФ заявили, що війна проти України може стати кінцем путінської Росії

    Концентрація російських військ на кордоні з Україною та неабияка активізація підривної діяльності роспропаганди на шкоду Україні змусила багатьох задуматись про імовірність масштабного воєнного конфлікту. Не дарма Європейське командування збройних сил США підвищило рівень боєготовності армії до максимально можливого через агресивні дії Кремля.

    Аналітики та експерти діляться думками та прогнозами на випадок, якщо Росія справді наважиться на безпрецедентний акт агресії у відношенні України. Свою позицію щодо вказаного питання висловили і мусульмани Російської Федерації, про що можна прочитати на сайті “Голос Ислама”.

    Подаємо уривки відповідної публікації.

    Накал кремлівської пропаганди зашкалює, російські та українські війська підтягують до зони можливого зіткнення, а оцінки імовірності нової війни путінської Росії з Україною серйозними фахівцями перебувають у діапазоні від “цілком імовірно” до “неминуче почнеться”.

    Будь-яка крупна війна неминуче зачепить і мусульман серед інших громадян Росії та України. Однак, якщо говорити про мусульманську точку зору, то варто пам’ятати, як заступник глави адміністрації президента РФ Дмітрій Козак заявив, що початок бойових дій на Донбасі – це “початок кінця України”. Це серйозна заява, і варто усвідомлювати, що вона означає для мусульман Росії та України.

    Ідеологи “русского міра” давно не приховують, що їх метою є ліквідація України, як незалежної держави шляхом приєднання до Росії щонайменше восьми областей сходу та півдня України, а також, взяття під зовнішнє управління решти території.

    Те, що принесе “русскій мір” мусульманам тих областей України, які опиняться під його владою, пояснювати сенсу немає – ті, хто читають новини з Криму, повинні це розуміти.

    Не менш важливо розуміти, що реалізація цього сценарію принесе самій Росії. Це будуть безпрецедентні санкції з усіма наслідками для економіки та відношення влади до населення. За своєю суттю “початок кінця України”, про який мріють ідеологи “русского міра”, стане остаточним кінцем самої Російської Федерації як федеративної багатонаціональної держави.

    Російська Федерація, яка виникла після розпаду СРСР, була заснована на таких базових принципах як визнання непорушності зовнішніх кордонів постсовєцьких держав. І саме таку державу всією душею ненавидять ідеологи та прихильники “русского міра”, які планують змінити його внутрішні і зовнішні кордони. Зовнішні – шляхом приєднання до неї “історичних російських земель” на кшталт південного-сходу України, Білорусі та півночі Казахстану, а внутрішні – шляхом скасування національних республік, перетворивши їх на російські губернії.

    “Кінець України”, про який мріють навколокремлівські ідеологи та пропагандисти, стане кінцем нинішньої Російської Федерації, її жалюгідних рештків на чолі з чекістсько-донбаськими вождями та вождями РПЦ. Тому мусульманам варто сподіватись, що кінець прийде якраз “русскому міру”, Україна вистоїть і відновить свою територіальну цілісність, а Російська Федерація стане частиною міжнародної спільноти, яка визнає чужі зовнішні кордони, так і внутрішні кордони і права своїх республік, народів та громадян.

    За матеріалами Ікрамутдіна Хана, “Голос Ислама”

    Довідка. “Голос Ислама” – це політичний інформаційно-новинний портал, засновником і головним редактором якого є Дмітрій (Хамза) Ігоревич Черноморченко, російський громадський діяч, правозахисник та журналіст. З 2013 року є політичним дисидентом і веде свою діяльність з Туреччини.

    Найсвіжіше

    Популярне