Четвер, 28 Березня, 2024
Бiльше

    Релігієзнавець: Олександр Клименко використовує свою перемогу в шоу «Голос країни» для просування ідеології «рускага міра»

    Московський Патріархат в Україні – Церква окупанта – який був створений у Харкові у 1992 році і вже 29 років використовується як інструмент гібридної зброї проти України.

    У цього квазірелігійного проекту є технологія. В них є два види спікерів: упороті російськомовні ватники – монархісти і лагідні україномовні ура-патріоти. І одні, і другі вже майже тридцять років розповідають, що вони патріоти і якщо в середовищі РПЦ в Україні уживаються такі крайнощі, то це справжня Церква. Насправді це все окозамилювання. У цій релігійній організації немає нічого українського.

    Співак Олександр Клименко, який називає себе священиком Московського Патріархату, якраз належить до табору «україномовних лагідних спецпризначенців» РПЦ в Україні, але він все одно залишається лютим українофобом і патріотом «єдіной і недєлімой». Це дуже небезпечний і професійний агент, який використовує свою славу після перемоги у телевізійному шоу «Голос країни» для просування смертоносної ідеології «рускага міра».

    Найбільше дивує, коли на перший погляд адекватне українське видання надає майданчик для спікерів, хай навіть не офіційних Московського Патріархату в Україні. Головна стратегія жодне українське медіа немає права надавати майданчик для просування проросійської агітації.

    Звісно «Українська правда» може зауважити, що хотіли вивести цього агента на чисту воду. З ким буде наступне інтерв’ю? Пушилін? Пасєчнік? А може ексклюзив зі Скабєєвою?

    Джерело: Андрій Ковальов, фейсбук

    Найсвіжіше

    Популярне