Четвер, 25 Квітня, 2024
Бiльше

    Священник УГКЦ освятив сад у Барселоні, який висаджено з нагоди 30-ї річниці Незалежності України

    Активісти української діаспори у місті Барселона висадили на горі Мотжуїк 30 дерев з нагоди 30-ї річниці Незалежності України. Освячення саду здійснив священник Української греко-католицької церкви Володимир Сабат, пише “Укрінформ”.

    Активістка Уляна Княгинецька, яка є співорганізатором міжнародної акції Greening of the Planet (“Озеленення планети”) в Іспанії та Угорщині повідомила у Фейсбук, що ідею висадити дерева підтримала Ольга Дзюбан – голова Української асоціації “Джерело”, яка стала партнером доброї справи і долучились до міжнародного проєкту Greening of the Planet.

    “Український садок створено зусиллями Української асоціації “Джерело”, за участі Генерального консульства України в Барселоні на чолі з Генеральним консулом Артемом Воробйовим”, – ідеться в повідомленні.

    Фото: Uljana Knyahineck
    Фото: Uljana Knyahineckа
    Фото: Uljana KnyahineckФото: Uljana Knyahineckа

    Зауважується, що створення українського садочка у Барселоні було здійснено за підтримки представників місцевої влади Барселони з департаменту збереження навколишнього середовища на чолі з директором департаменту Antonio García.

    Найсвіжіше

    Популярне