П’ятниця, 29 Березня, 2024
Бiльше

    Кінець Росії: У Петербурзі побачили привид святого Івана Кронштадського

    У російському Санкт-Петербурзі доглядачеві Нікольського кладовища (цвинтарь Олександро-Невської лаври) буцімто з’явився померлий 1909 року священник Російської православної церкви в Кронштадті Іоанн Кронштадтський. Віряни РПЦ впевнені, що це ознака кінця Російської Федерації. Про це повідомляє «Фонтанка».

    Ознаку кінця Росії побачив 27 лютого 27-річний доглядач Нікольського кладовища Клауд Роммель, обходячи ввірену територію. Про це він розповів в той самий день в відеоінтерв’ю, опублікованому на YouTube.

    Клауд обходив територію кладовища і «помітив світіння» у каплиці Матвія Татомира. Він вирішив: хтось запалив фаєри та подумав про вандалів, тому взяв гумовий кийок.

    Доглядач пішов в сторону каплиці на яскраве світло і начебто побачив що світиться фігура ченця з Євангелієм. В ченці він упізнав отця Іоанна Кронштадтського з яким він «зіткнувся поглядом близько 10 секунд».

    Крім того Клауд побачив «хрест із пари». За словами Клауда, на алеї був шар льоду, але після «явлення» «лід розтанув». Клауд зізнався, що за шість років молитви на кладовищі приготувався до «якихось чудес». Дивну фотографію доглядач вийняв з води.

    Після «явління отця Іоанна» побачити диво приїхали понад 300 осіб, з них 40 — монахи РПЦ. За словами Клауда, на кладовищі почалося паломництво з усієї Росії.

    Відвідувачі кладовища впевнені, що явлення отця Іоанна — це знамення прийдешнього кінця Росії, після якого виживуть лише «вірні і міцні вірою». Паломники впевнені: «лукавий не дрімає» і нібито вакцинація від коронавірусу не що інше, як «чіпування людей Антихристом», тому що настали «останні часи».

    Фотографія вийнята, начебто із води Клаудом

    Найсвіжіше

    Популярне