П’ятниця, 26 Квітня, 2024
Бiльше

    Міністр у справах ветеранів разом з родинами полеглих захисників вшанувала їх пам’ять

    Біля Стіни пам’яті країни на Михайлівській площі столиці 12 січня відбувся поминальний молебень, присвячений загиблим на Сході України захисникам-добровольцям. На панахиді були присутні міністриня у справах ветеранів України Юлія Лапутіна, військові капелани та родини загиблих воїнів-добровольців.

    Про це повідомляє пресслужба Мінветеранів.

    «Завжди важливо пам’ятати, кому ми завдячуємо життям в мирній країні. Завдяки кому сьогодні ми маємо можливість ходити на роботу, навчатися, розвиватися, творити. Саме добровольці спочатку відстоювали європейські цінності на Майдані, а потім були першими, хто пішов захищати Україну від російської агресії на Сході. Вірю, що ми знайдемо в собі сили звільнити нашу країну від ворога та будемо жити у вільній державі. Сьогодні всі наші загиблі захисники-добровольці – янголи-охоронці України. Ми маємо пам’ятати про них і продовжити їхню боротьбу за цілісну Україну», – зазначила Юлія Лапутіна.

    Фото: mva.gov.ua

    Міністериня також побажала усім українцям стійкості, адже загроза із РФ нікуди не зникла. «Агресор ніколи не полишить свої плани, але ми своєю, в тому числі психологічною стійкістю, маємо бути готові знову стати на захист нашої держави й дати гідну відсіч, – додала Юлія Лапутіна.

    По завершенню панахиди присутні поклали квіти до Стіни пам’яті та вшанували хвилиною мовчання пам’ять українських захисників.

    Фото: mva.gov.ua
    Фото: mva.gov.ua

    Найсвіжіше

    Популярне