Четвер, 28 Березня, 2024
Бiльше

    Держдепартамент США оголосив конкурс проєктів на підтримку ветеранів України

    Бюро демократії, прав людини і праці (DRL) Державного департаменту США оголосило старт відкритого конкурсу для організацій, зацікавлених в подачі заявок на проєкти в Україні.

    Про це пише “НВ”, з посиланням на сайт американського зовнішньополітичного відомства.

    Грант розміром у 750 тисяч доларів Держдеп США готовий виділити на сприяння громадської активності ветеранів бойових дій в Україні.

    “Конфлікт на Донбасі створив тисячі ветеранів бойових дій в Україні. Багато з тих, хто повертається з конфлікту, відчувають відсутність належної підтримки і послуг”, – йдеться в повідомленні.

    У Держдепі очікують, що реалізація цієї ініціативи охоплюватиме створення нових можливостей для ветеранів, щоб вони могли вносити конструктивний внесок у життя суспільства і в розвиток демократичних структур в Україні. Не менш важливим є те, що програма має підвищити стійкість ветеранів до вербування войовничими радикальними групами.

    Зовнішньополітичне відомство США прийматиме заявки на участь у конкурсі до 21 квітня 2021 року включно, а період реалізації проєктів-переможців розрахований на 24 місяці.

    Найсвіжіше

    Популярне