Четвер, 28 Березня, 2024
Бiльше

    ПЦУ привітала Митрополита Епіфанія із другою річницею інтронізації

    Православна Церква України привітала свого предстоятеля Блаженнійшого Митрополита Київського і всієї України Епіфанія з другою річницею інтронізації.

    «Від усіх нас, хто належить до повноти Православної Церкви України, дякуємо Вам за служіння на благо Церкви, українського народу й нашої держави», – йдеться на офіційній сторінці ПЦУ у Facobook.

    У ПЦУ зазначили, що за короткий відрізок часу – два роки від моменту інтронізації митрополита Епіфанія, чимало вже зроблено для утвердження українського православ’я. «Від заходу до сходу, з півночі на південь Православна Церква України є відкритою для кожної людини, її визнають інші Помісні Церкви-Сестри, її підтримує Вселенська Церква-Матір. Однак найголовніше досягнення – це єдність і цілісність нашої духовної родини, яку Ви під своїм проводом ведете шляхом правди, свободи та гідності. Віримо, що з Божою допомогою, під Вашим мудрим та розважливим керівництвом буде успішно довершена справа єднання всіх православних України навколо Київського престолу».

    «У цей знаменний день бажаємо Вам міцного здоров’я, наснаги та Божої допомоги у Вашому служінні. Попереду чимало планів, викликів і завдань, але з надією і вірою в Бога, з Його допомогою все неодмінно справдиться, здолається й увінчається перемогою. Нехай Люблячий Господь благословляє Вас на плідну працю як духовного лідера й Предстоятеля, а також дарує Вам тілесні й духовні сили нести до людей Боже Слово і Любов», – підсумовується у вітанні.

    Найсвіжіше

    Популярне