Субота, 27 Квітня, 2024
Бiльше

    Предстоятель ПЦУ привітав президента України із днем народження

    Предстоятель Православної Церкви України митрополит Київський і всієї України Епіфаній надіслав вітання чинному президенту України Володимиру Зеленському з нагоди його дня народження, благословивши його на усі добрі справи в ім‘я України.

    «Прийміть від імені Православної Церкви України та від мене особисто сердечні вітання з нагоди Дня Вашого народження…Бажаю Вам міцного здоров’я, наснаги й довголіття та закликаю Боже благословення на усі Ваші добрі справи в ім‘я України », – зазначив блаженніший владика, передає офіційний сайт ПЦУ.

    Крім того, митрополит Епіфаній, у вітанні підкреслив, що ті хто справді люблять Україну і вболівають за неї, мають спільні прагнення: «справедливий мир, розвиток, зміцнення та процвітання нашої Батьківщини». Митрополит висловив переконання, що «запорукою подолання різноманітних викликів, які зараз стоять перед усіма нами, є діалог і порозуміння, співпраця всіх патріотичних сил, всього народу України. В єдності наша сила, тому супротивники в першу чергу намагаються її зруйнувати. Однак впевнений – лише те, що робиться з любов‘ю до України, матиме добрий успіх, а підступи супротивників зникнуть, як роса на сонці».

    «…Нехай Всемилостивий Господь обдаровує Вас мудрістю завжди знаходити найкращі шляхи у досягненні благої для України мети та зміцнює Ваші духовні сили, адже перемога у боротьбі неодмінно починається саме з сили духу», – підсумував предстоятель ПЦУ.

    Найсвіжіше

    Популярне