Середа, 24 Квітня, 2024
Бiльше

    Богослужіння РПЦ та воєнний оркестр: В окупованому Криму відсвяткували Водохреще

    Російська окупаційна адміністрація українського Криму влаштувала непересічні розваги для вірян під час святкування Богоявлення та Хрещення Господнього у місті Севастополі.

    Як повідомляє “Первая Крымская”, після богослужіння, яке відслужило духовенство Російської православної церкви, відбулось масове пірнання у море під музичний супровід у виконання воєнного оркестру Чорноморського флоту РФ.

    Всезагальна мілітаризація Криму, яку тотально запроваджують окупанти, вже проникла і до релігійного життя на півострові.

    Варто відзначити, що спільний захід духовенства, військових та сотень вірян відбувся попри офіційні заклики Московської патріархії до вірян утриматись від традиційного занурення у воду.

    В той же час, варто нагадати, що це не вперше у поточному році РПЦ відзначається феєричним перформансом з елементами військової тематики.

    “Духовний фронт” писав раніше, що Іжевська і Удмуртська єпархія РПЦ замовила виставу у державному цирку Удмуртії, яка відбулась 8 січня та під час якої пройшов виступ тварин одягнутих у вбрання з нацистською символікою.

    Найсвіжіше

    Популярне