Четвер, 25 Квітня, 2024
Бiльше

    У Росії запроваджують новий вид покарання – “примусове навчання історії та патріотизму”

    Учениць шкіл Петербургу та Пензи, які задля розваги загасили “вічний вогонь” у вказаних містах Російської Федерації, буде направлено на навчання історії та патріотизму до воєнно-історичного табору “Страна гєроєв”.

    Про це повідомляє “Закс.ру” з посиланням на пресслужбу російської воєнно-історичної спільноти.

    У цьому таборі, “герої” з відповідної “страни” будуть викладати дівчатам історію Росії, розставивши акценти на героїзмі та мужності радянського народу, а також, пояснять чому “вічний вогонь” в Росії є символом пам’яті.

    Видання не розповідає, чи будуть “герої” застосовувати до дівчат істинно російські засоби переконання та навчання такі, як диба, побиття палицями, чи інші засоби завдання тілесних чи моральних тортур. Хоча, можна припустити, що відповідні пропозиції надходили до воєнно-історичного табору від роспатріотів.

    Можна припустити, що в юридичну практику РФ входить новий вид покарання за “правопорушення проти ідеології” – “примусове навчання історії та патріотизму”. Як скоро цей вид покарання може бути визнаний в ООН таким, що порушує права людини і громадянина, а також, є різновидом тортур, – це лише питання часу.

    “Закс.ру” нагадує, що дві учениці однієї зі шкіл Петербургу, загасили “вічний вогонь”, закидавши його сніжками. Їх ровесниці з Пензи грілись біля меморіалу, при цьому, відзначились нецензурною лайкою та відеозаписом своїх дій на мобільні пристрої. Правоохоронці провели з дівчатами профілактичну бесіду, а батьків буде притягнено до адміністративної відповідальності.

    Найсвіжіше

    Популярне